•KAART TAKE AWAY•

*Glutenvrij – Lactosevrij: Indien u of uw tafelgenoten GLUTENVRIJ of LACTOSEVRIJ willen eten, gelieve dit aan onze bediening te melden. Peppe zal voor u het nodige doen !

Food Store

Bezoek onze food-store, waar ingrediënten uit de pure Siliciaanse keuken te verkrijgen zijn. Het zijn stuk voor stuk producten die Peppe persoonlijk heeft geselecteerd. Uit al dat lekkers kunnen er ook originele geschenkmanden worden samengesteld.

Take away

Wij bieden dagelijks een ruim assortiment aan van bereide gerechten, zoals verse pizza’s, huisgemaakte pasta’s en andere Italiaanse delicatessen. We hebben lekkernijen voor elke maaltijd, van ontbijt en lunch tot vieruurtje en diner. Onze weekmenu met seizoensgebonden gerechtjes kan je terug vinden op onze Facebook pagina. U kan ook alle gerechten uit onze menukaart telefonisch bestellen en komen afhalen.

Bistro

Welkom bij Peppe’s, een gezellige bistro met Italiaanse keuken. Een sfeervolle omgeving waar u samen met uw vrienden en familie komt om heerlijk te eten, drinken en de dag door te nemen. Onze belangrijkste ingrediënten: authentiek en smakelijk Italiaans eten, betaalbare en goede wijnen, verse producten en uitstekende service! Het restaurant biedt voor iedereen wat wils. Kom langs en dompel je onder in Peppe’s Italian sfeer en geniet van onze heerlijke Italiaanse specialiteiten en een cocktail, of twee.
En in de zomer kun je genieten van het zonnetje op ons terras!

Franchise? Aangename kennismaking.

Peppe’s is geboren uit passie voor lekker eten en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Deze eerste Peppe’s is een totaalconcept dat we letterlijk én figuurlijk als een proefproject lanceren. Voor de nabije toekomst zijn verdere groei en verfijning de belangrijkste doelstellingen. Het is de bedoeling om via franchisenemers bijkomende vestigingen van Peppe’s te openen. Als franchisenemer heeft u vele voordelen van een zelfstandige ondernemer, terwijl u zich gesteund weet door de kennis en de ervaring van Peppe’s. Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons via info@peppes.be